۷ / ۱۸
خواندن نماز ظهر روز ترويه در مِنا
۳۴۳۸.تهذيب الأحكامـ به نقل از محمّد بن مسلم ـ : از امام باقر عليه السلام پرسيدم : آيا پيامبر صلى اللّه عليه و آله روز ترويه نماز ظهر را در مِنا خواند ؟ فرمود : «آرى و نماز صبح روز عرفه را هم در مِنا خواند».
۳۴۳۹.صحيح البخارىـ به نقل از عبد العزيز بن رفيع ـ : به اَنَس بن مالك گفتم : به من چيزى بگو كه از پيامبر صلى اللّه عليه و آله به ياد دارى، و پرسيدم : پيامبر صلى اللّه عليه و آله نماز ظهر و عصر روز ترويه را در كجا خواند ؟ گفت : در مِنا .
۷ / ۱۹
چگونگى وقوف پيامبر صلى اللّه عليه و آله در عرفات
۳۴۴۰.امام صادق عليه السلام : در سمت چپ كوه ، وقوف كن؛ چرا كه پيامبر خدا صلى اللّه عليه و آله در عرفات در سمت چپ كوه ، وقوف كرد و چون ايستاد، مردم به محلّ فرود آمدن شتر او هجوم آوردند ، و در اطراف آن وقوف مىكردند كه پيامبر صلى اللّه عليه و آله ناقه را دور كرد و آنان نيز چنين كردند. پس فرمود : «اى مردم ! محلّ پاى شتر من ، موقف نيست. همه اين منطقه موقف است» و با دست به موقف اشاره نمود. پيامبر صلى اللّه عليه و آله در مزدلفه نيز چنين كرد. پس هر جاى خالى را ديدى، آن جا را با خودت و وسايلت پر كن ـ زيرا خداوند ، دوست دارد كه اين جاهاى خالى پر شوند ـ و از رفتن به بلندىها دست بردار و از منطقه اراك۱ هم بپرهيز.