من افتخار مىكنم كه خادم اين مسجد باشم.۱
۳. معجزات و كراماتى كه در اين سالها در اين مكان به وقوع پيوسته نيز مىتواند شاهدى بر توجّه امام زمان عليه السلام به اين مسجد و اين مكان باشد.۲
آية اللَّه شبيرى، از اين منظر به مسجد جمكران نگريسته و فرموده است:
اگر كسى در مسئله تاريخ مسجد ايجاد شبهه كند، قضاياى مستقيم و متواتر يقينىاى را كه خيلى از افراد با رفتن به آن جا و توسّل پيدا كردن، مشكلات مهمشان حل شده، نمىتواند انكار كند.
اين مسجد، مكانى است كه اوليا و مقدّسين و رجال معنوى، ساليان دراز در آن جا توسّل به شخص اوّل فعلى عالم داشتهاند. بنا بر اين، مسجد جمكران قطعاً مورد عنايت خداوند است و طبيعى است كه مشكلات در آن جا حل شود. ما مىدانيم كه خيلى از افراد به حسب ظاهر، مشكلات لاينحل داشتند و آن جا رفتند و مشكلشان حل شده است.
امام خمينى رحمه اللَّه بيمارىاى داشتند كه احتمال نجات از آن بعيد به نظر مىرسيد، و هنوز اين خبر بين مردم منتشر نشده بود. پسر دايى ما دكتر ولايى براى رسيدگى، با يكى از وزرا آمدند و گفت: «حال ايشان وخيم است». كسى هم نمىدانست كه ايشان مريض شدهاند. ما با يكى از رفقا گفتيم كه «بايد برويم مسجد جمكران براى توسّل». رفتيم و الحمدللَّه خطرى كه احتمال نجات از آن بعيد به نظر مىآمد، حل شد. به هر حال، ما تجربهاى اين چنين در باره مسجد جمكران داريم. اشخاص ديگر هم تجربههاى مختلفى دارند۳ .۴
1.همانجا .
2.ر . ك : ج ۵ ص ۲۷۷ (بخش ششم / فصل پنجم / تشرف آقاى عبدالرحيم بلورساز) .
3.ماهنامه پاسدار اسلام : ش ۳۸۵ - ۳۸۶ ص ۲۰ .
4.آية اللَّه حاج آقا رضا بهاء الدينى رحمه اللَّه در پاسخ به اين سؤال كه «نظر شما درباره مسجد جمكرن چيست؟»، فرمود : «چيزى كه من خود ديدهام اين است كه قريب ده بار در مُحاذات آن ، حال من تغيير كرده و ناراحتىها برطرف شده است». همچنين آية اللَّه بهجت رحمه اللَّه كرامت شگفتى در باره اين مسجد نقل كردهاند. براى آگاهى بيشتر، ر.ك: زمزم عرفان ص ۲۹۲ (امداد غيبى در تعمير مسجد جمكران).