وَ بَلِّغْهُم اَقصَى آمالِهم دِيناً و دُنياً وَ آخِرَةً إنّك عَلَى كُلِّ شَىءٍ قَدِير. ۱
بر ولىّ امرت و اولياى عهدش و پيشوايان از فرزندان او درود فرست و بر عمر و اَجَلشان بيفزاى و آنها را به عالىترين آرزوهاى دينى، دنيوى و اخروىشان برسان، كه تو حقّاً به هر چيز، توانايى.
ج - داستان جزيره خضرا
علّامه مجلسى در بحار الأنوار رسالهاى را مشهور به «جزيره خضرا» به خطّ فضل بن يحيى بن على طيبى به طور كامل، نقل كرده كه مىگويد:
از شمس الدين نجيح حلّى و جلال الدين عبد اللَّه بن حرام حلّى در كربلا در نيمه شعبان ۶۹۹ قمرى شنيدم كه گفتند: اين داستان را از على بن فاضل مازندرانى در سامرّا شنيديم. در ضمن اين داستان آمده است: جزيره خضرا از جزيرههاى اولاد و فرزندان صاحب الزمان است.۲
همچنين محدّث نورى در جنّة المأوى داستانى را از كمال الدين انبارى نقل مىكند كه وى جزيرههايى را ديده است كه فرزندان امام زمان، قاسم و ابراهيم، بر آن حكمرانى مىكنند.۳
1.ر.ك: ج۶ ص۲۸۴ ح۱۰۹۳ .
2.بحار الأنوار: ج ۵۲ ص ۱۶۴.
3.بحار الأنوار : ج ۵۳ ص ۲۱۹. گفتنى است كه در برخى نسبنامههاى سادات مصر در قرون اخير، پسرانى براى امام «محمّد المهدى بن الحسن العسكرى بن العلىّ النقى الهادى - صلوات اللَّه عليه و على آبائه - » ياد شده و چند خاندان از شريفان اين سرزمين نيز - كه امروزه خانوادههاى شناخته شدهاى را تشكيل مىدهند - از اين تبار، شمرده شدهاند. به عنوان نمونه، مىتوان به كتابى از شريف احمد وفقى محمّد ياسين، نسّابه «نقابة السادات» مصر، به نام الجامع لصلة الأرحام فى نسب السادة الكرام اشاره كرد كه ظاهراً نخستين بار در سال ۱۳۹۸ در قاهره، به همّت سيّد حسين محمّد الرفاعى المصرى، رئيس انجمن بين المللى سادات (رابطة عموم السادة الأشراف الكبرى) توسط وزارت اوقاف مصر و بار ديگر در ۱۴۱۶ ق، در مدينه و به همّت نسّابه اين شهر، شريف اَنس يعقوب الحسنى، توسّط الخزانة الكُتبية الحسنية منتشر شده است. روشن است كه اين گونه نسبتها و نَسَبها، نيازمند بررسى و ارزيابى دقيقتر تاريخى و نسبشناختى است، چنان كه انس يعقوب، در كتابش: الأصول فى ذريّة البضعة البتول (ص ۹۸ - ۱۰۴)، نَسَب خاندانهاى ياد شده را تصحيح كرده و آن را به جعفر بن الإمام على الهادى عليه السلام متّصل نموده است.