انتشار داد و همراه جماعت خود از قم تا جمكران راهپيمايى كردند كه نيروهاى انتظامى، آنان را دستگير كردند.
وى يك گروه پانصد نفرى مسلّح را در بصره فراهم كرد و يك بار روز عاشورا، در وسط جمعيت با فرياد «ظهر المهدى»، حركت خود را آغاز كردند كه تيراندازى ميان آنان و پليس بصره آغاز شد. در اين ماجرا، حدود يكصد نفر كشته و عدّه زيادى دستگير شدند.۱ وى به امارات گريخت و گروه وى هماكنون در بصره و در برخى از مناطق ديگر، فعّال است.
يك مجموعه نُه جلدى از آثار وى منتشر شده و روى جلد كتاب، نام وى «السيّد أحمد الحسن وصى و رسول الإمام المهدى و اليمانى الموعود»، درج شده است.
با توجّه به اطّلاعات مندرج در سايت او، مشاهدات افراد، ادّعاهاى هواداران و فعّاليتهاى فرهنگى و سياسى آنها و اطّلاعات موجود در كتاب دجّال البصره۲ ، اين جريان يكى از بهترين نمونهها براى كشف و تبيين چگونگى رشد جريانهاى مهدويت، ابزارهاى فريب و چگونگى استفاده از عقبماندگى جوامع و اوضاع سياسى متلاطم است.
جنبش سيّد محمود حسنى صرخى
يكى از موارد ديگر در حوزه مهدويت و بابيت، ظهور شخصى به نام «سيّد محمود حسنى صرخى» است كه با استفاده از فضاى عراق در دهه اخير، ادّعاهايى را مطرح كرد و اساس كار خود را مقابله با مراجع نجف گذاشته است. فضاى سايت او ظهور را بسيار نزديك دانسته و معارف مربوط به آن را به تفصيل، بيان كرده است.
اين حركت در قالب حركتى سياسى در مقابله با دولت و با استفاده از تمام ابزارهاى تبليغاتى، در صحنه سياسى عراق نيز فعّال بوده است. وى خود را منتسب به مرحوم شهيد سيّد محمّدباقر صدر كرده و زير لواى نام وى به فعّاليت مشغول شده است. از سال ۱۴۲۵ قمرى در محيط مجازى متنى با عنوان «كشف الفتنة الصرخيّة» از نبيل الكرخى ، مطالبى از وى نقل شده و آنها را نقد كرده است، كه بر اساس منابع آن، تا آن زمان، چندين كتاب از وى به چاپ رسيده بوده كه عمدتاً در نقد مرجعيت شيعى است: اتّباع الحقّ هو الوحدة، التقليد و السير فى طريق التكامل، قبسات حسنيّة فى الحقيقة الحسينيّة، المرجعيّة بين الوهم و الحقيقة. كتابى هم با عنوان نبذة عن حياة محمود الصرخى، از سوى يكى از شاگردانش در باره او منتشر شده است.