۱. حكومت جهانى واحد مبتنى بر احكام اسلامى بر پا مىشود؛
۲. پليدىهاى بزرگ ، مانند شرك و كفر و ساير انحرافات عقيدتى و بدعتها ، از ميان مىروند؛
۳. ظالمان و اشرار از ميان مىروند؛
۴. زمين پُر از عدل و داد مىشود؛
۵. اسباب گسترش علم و معرفت و تربيت صحيح انسان ، فراهم مىگردند؛
۶. رفاه عمومى برقرار مىشود.
۲. سير از كثرت به وحدت
به نظر مىرسد در نهضت مهدوى ، يك سير تدريجى به سوى توحيد ناب وجود دارد. ابتداى حركت امام زمان عليه السلام صرفاً دعوت به اسلام و قرآن است و به تدريج كه نهضت جلو مىرود، جنگها آغاز مىشود. از آن جا كه امام عليه السلام به طور عادى نمىتواند در آن واحد با همه حكومتها بجنگد، طبيعى است كه در ابتدا با بسيارى از آنها پيمان صلح ببندد. پس از پيشرفت كار و افزايش روشنگرىها و بالا رفتن آگاهى و معرفت مردم، اثرى از شرك و كفر ، باقى نمىمانَد.
بر اساس احاديث اسلامى، ظهور امام زمان عليه السلام در منطقه حجاز و استقرار ايشان در منطقه عراق خواهد بود و جنگهاى اوّليه ايشان در همان مناطق ، به اضافه منطقه شامات و احياناً تركيه و روسيه است. بنا بر اين، دشمنان اوّليه يا از مسلمانان معاند اهل حجاز و ديگر مناطقاند يا از اهل كتاب. بر اين پايه ، چنين به نظر مىرسد كه در ابتداى نهضت ايشان ، درگيرى خاصى با پيروان ديگر اديان، مانند اديان هندى و چينى و ژاپنى، نداشته باشند.
در اين دوره ، ممكن است گروهى از اهل كتاب ، خواهان مصالحه با امام عليه السلام باشند و حاضر به پرداخت جزيه شوند. امام عليه السلام از پيشنهادهاى صلح ، مشروط به