>
پژوهشگاه قرآن و حدیث
>
آثار پژوهشگاه
>
کتاب ها
55
دو سرای زندگی (بر گرفته از دنیا و آخرت)
بخش سوم: زهد و بى رغبتى به دنيا
فصل يكم:تعريف زهد و تحريف آن
فصل دوم:ارزش زهد
فصل سوم:فوائد زهد
فصل چهارم:رهنمودهايى براى رسيدن به زهد
دو سرای زندگی (بر گرفته از دنیا و آخرت)
54
نام منبع :
دو سرای زندگی (بر گرفته از دنیا و آخرت)
سایر پدیدآورندگان :
محمّد محمّدی ری شهری؛ تلخیص: مرتضي خوش نصيب
تعداد جلد :
1
ناشر :
انتشارات دارالحدیث
محل نشر :
قم
تاریخ انتشار :
1394
نوبت چاپ :
اول
این کتاب از چهار بخش اصلی مانند دنیا، دنیای نکوهیده، زهد و بیرغبتی به دنیا و آخرت تشکیل شده است که ویژگیهای دنیا، سرای آزمایش، سرای کوچیکدن، گذرگاه، زودگذر، دنیا برای غیر دنیا آفریده شده است، مثل مسافر، مثل میهمان، دنیای پسندیده و آنچه برای آخرت باشد در فصل اول این کتاب تبیین شده است.
اهمیت به دنیا و آخرت، دنیادوستی طبیعی، بهرهگیری از دنیا، آخرتطلبی به وسیله دنیا و دعا برای رفاه در زندگی از جمله مطالب فصل دوم بخش اول این کتاب است.
در بخش دوم مطالبی در زمینه ترجیح دنیا بر آخرت، دلبستگی به دنیا، فریفته شدن به دنیا، دنیایی که مانع رسیدن به آخرت شود، بازار زیانکاری، سرای بازی و سرگرمی، سرای نافرمانی، حجاب دل، تباهی جان، رنج و خستگی، بازماندن از آخرت و لذت نبردن از عبادت ذکر میشود.
بیمیلی طبیعی، دوری کردن از حرام، کوتاهی آرزو، مخالفت با هوای نفس، پرهیز از زهد ریایی، شناخت حقیقت دنیا، پرنکردن دل با یاد دنیا، کوتاه کردن آرزوها و آسان گرفتن امور دنیوی در بخش سوم این کتاب تبیین میشود.
سرای ماندگاری، سرای ماندگاری، تشویق به آخرتگرایی، ویژگی آخرتگرایان، اندازه پرداختن به آخرت، آثار اهمیت دادن به آخرت، عوامل یادآوری آخرت، آرزوی دراز، همنشینی با گنهپیشگان و آنچه آخرت را آباد میکند از مطالب مطرح شده در بخش چهارم این کتاب است.
نتیجه جستجو برای
«
»
اين صفحه را برای دوستان خود ارسال کنيد
نام فرستنده :
ایمیل شما :
ایمیل گیرنده :
تعداد بازدید :
4680
صفحه
از
98
درحال بروز رسانی...