رفتار جنسی انسان را میتوان به افزایش سریع شیوع بیماریهای انتقالی جنسی [یبماریهای مقاربتی]۱ نسبت داد؛ حدود ۶۳% از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ در بریتانیا. این بیماریها (برای نمونه، هپاتیت C، سوزاک، کلامیدیا،۲ تبخال جنسی و ایدز)، میتوانند زیانبخش، خطرناک و حتی کشنده باشند. ضمن اینکه تمام اینها افزون بر داغِ بدنامی اجتماعی در تعهدات جنسی است (وبلاگ: NHS Sexual Health, ۲۰۱۰؛ آدرس وبلاگ در کتابنامه پایانی).
در اینباره بیاندیشید که...
به نظر شما چرا با وجود افزایش آموزش سلامت جنسی و
اقدامات دولتی، بیماریهای مقاربتی در سرتاسرجهان روبهافزایش است؟
گرچه دانشمند متعددی علاقه و همت خود را روی حوزه امور جنسی۳ نهادند (مانند کرَفتابینگ، فروید، اِلیس)، اما رشته روانشناسی امور جنسی۴ توسط دانشمندی به نام آلفرد کینزی (۱۸۹۴–۱۹۵۶) بنا شد. کینزی و تیم تحقیقیاش یکی از جذابترین و پیشتازترین تحقیقاتی را اجرا کردند که امروزه نیز همچنان یکی از مهمترین مجموعه دادهها درباره کنشهای جنسی در امریکا به حساب میآید.]۳[پس از اجرای بیش از ۱۸۵۰۰ مصاحبه با مردان و زنان درباره رفتارهای جنسی گوناگون، آنها دریافتند که بر خلاف آنچه جامعه زهدفروشِ ریاکار نشان میدهد، رفتارهای جنسی کاملاً متنوع، فراوان و شایع هستند
(کینزی و دیگران، ۱۹۵۳).]۴[برای نمونه، نتایج نشان داد که بیشتر افراد را نمیتوان هماره آشکارا ناهمجنسخواه یا همجنسخواه شمرد؛ زیرا که حدود ۴۶% مردان و ۶۱۴ درصد زنان گرایشات دو جنسی [دو جنسگرا]۵ از خود نشان میدهند. همچنین ۵۰% از مردان و ۲۶% از زنان داشتن روابط خارج از زناشویی را روا میدانستند. از زمان گزارشهای کینزی، علم رفتارهای جنسی پیشرفت سترگی در فهم پیچیدگی امور جنسی انسان، و چگونگی ارتباط آن با بهباشی داشته است. پژوهشگران با آزمایشگاههای روان ـ فیزیولوژی جنسی پیشرفته]۵[میتوانند فیزیولوژی و کالبدشناسی آمیزش جنسی را مورد مطالعه قرار دهند.