چندان نامآور نیست؛ ولی نقل کامل کتاب وی در قرب الاسناد حمیری مهر تأیید و تثبیت بر روایات مسعده زده و آنها را به طور کامل به نگاشتههای سدهٔ چهارم منتقل کرده است. روایات طلحة بن زید نیز با تلاش و برجستگی محمد بن سنان به منابع امامی راه یافته که پیش از این دربارهٔ پُرحدیث و پُرشاگرد بودن وی سخن گفتیم.
با وجود این نمیتوان تنها با این آمارها تأثیرگذارترین راوی زیدی را سنجید و معرفی کرد؛ زیرا دامنهٔ این آمارها محدود به کتابهای چهارگانهٔ حدیثی امامیه است. در ضمن این تحقیق دیدیم که امالیها و تفاسیر یکی از شاهراههای ورود احادیث زیدی بودهاند.۱ ازاینرو اگر به تعداد احادیث ابوالجارود در چهار کتاب اصلی امامیه، روایات تفسیری وی را که شاگرد قمی گزارش کرده بیفزاییم، جایگاه وی در جدول تأثیرگذارترین راویان تغییر قابل توجهی میکند. ابوالجارود با ۳۱۵ روایت فقهی، اعتقادی و تفسیری در مقام نخست راویان تأثیرگذار زیدی قرار میگیرد. بنابراین از میان فرق زیدی، رهبر جارودیه بیشترین تأثیر را بر باورها و احادیث امامیه داشته است.
یادآوری این نکته بایسته است که همهٔ این روایات از راویان زیدی دربردارندهٔ مفاهیم زیدی نیستند؛ زیرا بهدفعات و هنگام بررسی روایات این راویان اشاره شد که محدثان امامی در بیشتر موارد کوشیدهاند احادیث موافق با مذهب و باور امامی را از میان کتابهای این راویان برگزینند و در مواردی نیز طوسی به دلالت تقیهای یا شذوذ محتوای روایات این راویان، بهویژه در فقه، تذکر داده است. بااینهمه راهیابی مفاهیم و اصول زیدی به همراه روایات این راویان در منابع امامی قابل توجه است.
از میان مؤلفان و نویسندگان زیدی در سدههای سوم و چهارم نیز ابنعقده به سبب کثرت کتابها و روایاتش و نیز شاگردانی که آنها را به امامیه منتقل کردند، تأثیرگذارترین نویسندهٔ زیدی در حدیث امامیه است. ابنعقده بهویژه بر رجال امامیه تأثیر قابل توجهی گذاشته است.