۱۱. يوسف بن عبده روايت كرد و گفت: از محمّد بن سيرين شنيدم كه مىگفت: اين سرخى در آسمان ديده نشد مگر پس از كشته شدن حسين عليهالسلام.
۱۲. سعد اسكاف روايت كرده كه امام باقر عليهالسلام فرمود: «كشنده يحيى بن زكريا زنازاده بود، و كشنده حسين بن على عليهماالسلام نيز زنازاده بود، و آسمان، سرخ نشد مگر براى آن دو».
۱۳. سفيان بن عيينه از زين العابدين عليهالسلام حديث كند كه فرمود: «با حسين عليهالسلام بيرون رفتيم. پس در هيچ منزلى فرود نيامد و از جايى كوچ نكرد جز اين كه يحيى بن زكريا و كشته شدن او را به ياد مىآورد، و روزى فرمود: "از پستى دنيا نزد خدا اين بس كه سر يحيى بن زكريا را براى سركشى از سركشان بنى اسرائيل هديه بردند"».
و اخبار بسيارى رسيده كه هيچ يك از كشندگان حسين عليهالسلام و يارانش ـ رضى اللّه عنهم ـ از كشته شدن يا بلايى رهايى نيافت جز اين كه پيش از مرگش بدان سبب رسوا شد.
فصل [فضيلت زيارت حضرت امام حسين عليهالسلام]
حسين عليهالسلام در روز شنبه دهم محرم سال شصت و يك از هجرت پس از نماز ظهر شهيد گشت، در حالى كه مظلوم و تشنهكام و شكيبا بود و براى پاداشجويى از خدا اقدام به چنين كارى كرد، چنانچه شرح آن گذشت.
عمر شريفش در آن روز، پنجاه و هشت سال بود كه هفت سال آن با جدّش رسول خدا صلىاللهعليهوآله بود، و سى و هفت سال با پدرش على عليهالسلام و چهل و هفت سال با برادرش حسن عليهالسلام و دوران خلافت او پس از برادرش، يازده سال بود، و آن حضرت با حنا و رنگ، محاسن خود را خضاب مىكرد، و روزى كه به شهادت رسيد، خضاب از دو گونهاش جدا شده بود.۱
روايات بسيارى در فضيلت زيارت آن حضرت عليهالسلام بلكه واجب بودن آن، رسيده است.
۱. از آن جمله از امام صادق عليهالسلام حديث شده كه فرمود: «زيارت حسين بن على عليهالسلام واجب است بر هر كه اقرار به امامت حسين عليهالسلام از جانب خداى عز و جل دارد».