۱۵ . تجديد نظر و تصحيح «صد كلمه قصار»
در صفحه شناسنامه كتاب آمده است :
پوشيده نيست بر احدى كه بهترين اعمال پس از تحصيل معارف الهيه ، تعمّق و نظر در كلمات ائمّه اثنى عشر ـ صلوات اللّه عليهم اجمعين ـ است و از جمله كسانى كه از آن منابع علوم صافيه ، صادر گرديده است ، صد كلمه قصار مولانا امير المؤمنين ـ عليه صلوات اللّه الملك الامين ـ در باب مختار ، از حكم آن حضرت است و عمدة العلماء المحققّين ، كاشف اسرار علوم الأئمّة الطاهرين آقاى حاج شيخ عبّاس القمى ـ رحمة اللّه عليه ـ با حسن ترتيب و اجود تهذيب ، شرح فرموده و اين احقر ، ابو الحسن مدعو به شعرانى ، به تجديد نظر و تصحيح آن موفق شدم و بر عموم مسلمانان و خصوص اهل علم و منبر ، مراجعه به آن لازم است.
چاپ اين كتاب توسط كتاب فروشى محمّدعلى علمى در سال ۱۳۶۶ ق ، در تهران ، صورت گرفته است.
در اين كتاب كوچك ، ۴۷ حاشيه و پاورقى موجود است كه ظاهرا از آنِ علّامه شعرانى است ؛ گرچه فقط در يك جا كلمه شعرانى ۱ و در يك جا حرف «ش» ، ۲ به عنوان رمز آمده است.
اين حواشى ، گاه توضيح يك واژه است و گاهى شرح يك حديث و در بسيارى از موارد ، روايات ديگرى هم در همان موضوع روايت متن ، آورده است.
۱۶ . مقدّمه بر «شرح نهج البلاغه» ملّا محمّد صالح روغنى قزوينى
اين مقدّمه ، بر چاپ دوم اين شرح است. چنان كه علّامه شعرانى در پايان مقدّمه ، قيد فرموده است كه چاپ اوّل كتاب ، در سال ۱۳۲۱ در تبريز انجام شده است و چاپ دوم ، با مقدّمه علّامه شعرانى و تصحيح و حواشى سيّد ابراهيم ميانجى ، از سوى كتاب فروشى اسلاميه در سال ۱۳۸۰ ق ، در چهار جلد ، منتشر شده است .