حسن عليهالسلام، از پدرش امير مؤمنان عليهالسلام با همين ضمانت، و امير مؤمنان عليهالسلام از پيامبر خدا صلىاللهعليهوآله، از جبرئيل با همين ضمانت.
بىترديد، خداوند، با خود اين گونه سوگند ياد كرده است: هر كس حسين عليهالسلام را از نزديك يا دور، با اين زيارتنامه در روز عاشورا زيارت كند و اين دعا را بخواند، زيارتش را مىپذيرم و او را شفيعِ درخواستش مىكنم تا به هر كجا كه برسد، و خواستههايش را به او عطا مىكنم و از نزد من ناكام باز نمىگردد ؛ بلكه او را شادمان و با روشنىِ چشمش به رواشدن حاجتش و دستيابى به بهشت و آزادى از آتش، باز مىگردانم و شفاعت او را در باره هر كس، جز دشمن اهل بيت، مىپذيرم.
خداى متعال، بر اين مطلب در برابر خود، سوگند ياد كرده و ما را گواه گرفته است بر آنچه فرشتگان بر آن گواه بودند.
و جبرئيل فرمود: اى محمّد ! خداوند، مرا به مژدهرسانى بر تو، و براى على، فاطمه، حسن و حسين و نيز امامان از نسل تو تا روز قيامت روانه كرد. پس شادىات ـ اى محمّد ـ و شادى على، فاطمه، حسن و حسين، امامان و شيعيانتان، تا روز قيامت، مستدام باد !».
سپس صفوان گفت: امام صادق عليهالسلام به من فرمود: «اى صفوان ! هنگامى كه حاجتى به خدا پيدا مىكنى، در هر جا كه هستى، اين زيارت را بخوان و اين دعا را بكن و حاجتت را از خدايت بخواه كه از سوى خدا، بر آورده مىشود، و خدا به خاطر لطف و عنايتى كه نسبت به پيامبرش دارد، با وى خُلف وعده نمىكند ؛ و البته ستايش، ويژه خداست». و زيارت اين است:
السَّلامُ عَلَيكَ يا رَسولَ اللّهِ، السَّلامُ عَلَيكَ يا صَفوَةَ اللّهِ، السَّلامُ عَلَيكَ يا أمينَ اللّهِ، السَّلامُ عَلى مَنِ اصطَفاهُ اللّهُ وَاختَصَّهُ وَاختارَهُ مِن بَرِيَّتِهِ، السَّلامُ عَلَيكَ يا خَليلَ اللّهِ ما دَجَى اللَّيلُ وغَسَقَ، وأَضاءَ